Cautare

381 de rezultate pentru "captura tigari" (2.94 secunde)
Mai raman in joc SC C&D Impex SRL, firma controversatilor frati Hristu si Constantin Chicheanu, respectabili vanzatori de tigari si cafea si absolut anonima SC Diro General SA.
Principalele produse importate au fost carnea de porc, in valoare de 107,6 milioane de euro, tigari si tutun de peste 113 milioane de euro, zahar in valoare de peste 47 de milioane de euro si carne de pasare in suma de 37 de milioane de euro.
Pretul alcoolului si cel al tigarilor au majorat inflatia Cresterea preturilor la marfurile nealimentare s-a datorat, in principal, majorarii preturilor la tutun, tigari cu 3,1%.
Pretul alcoolului si cel al tigarilor au majorat inflatia Cresterea preturilor la marfurile nealimentare s-a datorat, in principal, majorarii preturilor la tutun, tigari cu 3,1%.
In afara de vinuri, alte bauturi alcoolice si nealcoolice, somelierul se poate ocupa si de trabucuri si tigari. Istorie In trecut, somelierii erau cei care aduceau papei vinurile din Franta.
Acestea sunt cauzate de majorarile preturilor la tutun, tigari cu 7,5% si la gaze naturale cu 1,6%. In cadrul grupei marfurilor nealimentare au consemnat scaderi preturile la frigidere si congelatoare, cu 0,23%, masini de spalat, cu 0,22% si medicamente cu 0,25%.
Un proiect de ordin al Ministerului Sanatatii prevede ca pachetele de tigari sa fie inscriptionate cu pictograme antifumat incepand cu 15 mai 2007.
Scumpirea marfurilor nealimentare a fost, in principal, efectul majorarii preturilor la tutun, tigari cu 0,7% si la imbracaminte, articole de galanterie, pasmanterie si mercerie cu 0,4%.
La carnea de porc, datele indica importuri in crestere de la 210 milioane de euro la 230 de milioane de euro, iar la tigari si tutun, de la 180 de milioane de euro la 190 de milioane.
La grupa marfurilor nealimentare, expertii de la statistica spun ca cele mai insemnate cresteri s-au inregistrat la tutun si tigari, cu 0,78%, precum si la combustibili, cu 0,43%, acestea avand o pondere in cheltuielile unui valcean de 11,28%.
De asemenea, preturile de consum au crescut in luna ocotmbrie a acestui an cu aproape 3% fata de anul trecut, cele mai importante cresteri de preturi inregistrandu-se la gaze, cu 23,1%, la zahar, cu 32,2%, tigari, cu 27,2% si apa-canal-salubritate, cu o crestere de aproape 17 procente, toate aceste produse si servicii detinand o pondere de 10% din cheltuielile de consum ale populatiei.
Garda Financiara a incasat anul trecut 151,69 milioane de lei, cea mai mare parte din amenzi, in crestere cu 14% fata de nivelul din 2005, a declarat ieri comisarul sef al institutiei de control, Adrian Cucu, intr-o conferinta de presa.
Astfel, peste o treime din importuri reprezinta cantitati de carne de porc, zahar si tigari si tutun. In topul importurilor se afla carnea de porc, livrarile catre Romania totalizand anul trecut circa 328 de milioane de euro, fata de 314 milioane de euro in 2005.
La fel, in cadrul marfurilor nealimentare, cresteri semnificative s-au inregistrat la tutun si tigari (1,2). Scaderi de preturi au avut insa combustibilii (minus 1,2%), medicamentele (minus 0,6%), produsele cultural sportive (minus 0,2%).
In cadrul marfurilor nealimentare, pentru tigari am platit cu 1,2% mai mult, iar in scadere a fost pretul la combustibili si medicamente ori produsele cultural-sportive.
Nivelul incasarilor din accize a inregistrat o crestere nominala de numai 4%, din cauza influentei negative a cursului valutar si a scaderii productiei de tigari si a cifrei de afaceri aferente.
„S-a scumpit cam cu un pachet de tigari, iar eu merg o data pe an cu trenul, asa ca nu cred ca e un efort prea mare.
„Firmele din domeniul produselor accizabile (tigari, tutun, cafea, petrol) intra în indicatorul de risc pentru evaziune fiscala. 90% din aceste firme sunt corecte si nu fac evaziune.
Acciza minima, instrument anticoncurential Companiile cu portofoliu preponderent in segmentul premium, adica tigari scumpe, propun majorarea accizei nu pentru ca tin la bugetul statului, ci din dorinta de a controla piata, arata Gilda Lazar.
In urma verificarilor s-au aplicat amenzi in valoare de 3.000 de lei si s-au confiscat 150 de pachete de tigari.
google-analytics.com